lørdag 1. august 2009

Hei og hutt!








I morgen er det vår siste dag på Original Backpackers Hostel. Det skal bli deilig å ikke bo i en koffert lenger, men vi kommer nok til å savne hostelltilværelsen litt også. Det har vært artig å bo så sentralt i Sydney sammen med folk fra hele verden. Hostellet ligger i Kings Cross som er en kjent partygate i Sydney, så hostellet arrangerer flere ganger i uken utflukter til de ulike klubbene. For oss som ikke er så kjent i området, var dette en bra måte å utforske utelivet på. På en annen side er det gjerne like greit at vi ikke skal bo her, noe som sikkert ville ført til litt for mye festing. Apropos festing, så var vi på et cruise med skolen på torsdag med temaet Winter Wonderland. Båten gikk fra Operahuset og bort til Darling Harbour, hvor vi alle sammen gikk på en klubb som het Home. Her danset vi omtrent sammenhengende fra vi kom til vi gikk hjem, noe jeg ikke har gjort på leeenge.

I går var vi på neonfest med hostellet, og her var stikkordet selvsagt lightsticks og skrikende farger. Vi var litt bekymret for om vi ikke skulle komme inn på utestedene på grunn av antrekkene, men det var heldigvis ikke noe problem.

Anyways..for noen dager siden var vi på akvariet, hvor vi så på haier og andre skumle, men også søte skapninger. Haiene var vel omtrent like skumle og store som jeg hadde sett dem for meg *grøss*.(se bilde)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar